Waar we ooit begonnen zijn, maar niet zijn blijven staan

Uw vloeibare lading van A naar B brengen, is het begin geweest van OTT in 1991 en nog steeds onze belangrijkste taak. Maar we kunnen ons goed voorstellen dat uw vraag inmiddels groter geworden is dan alleen het transport.

Met die reden hebben we ons verder gespecialiseerd in de verschillende services rondom het transport en kunnen we u helpen bij alles dat er nog meer komt kijken bij het veilig op locatie krijgen van uw lading.

Veiligheid voor alles

Uw lading kan alleen van A naar B komen, als onze chauffeurs veilig kunnen werken. Dit begint bij een investering in kennis met een goede opleiding, maar daar stopt het niet. Ons materieel is altijd in topconditie en alle veiligheidsvoorzieningen zijn aanwezig zodat de chauffeurs daar op een juiste manier gebruik van kunnen maken.

Eigen opleiding, de basis voor de beste service

Wij zijn ons bewust dat we alleen een langdurige relatie kunnen opbouwen met u, als we keer op keer de beste service verlenen. Dit begint uiteraard bij onze medewerkers op de werkvloer. De mentor chauffeur begeleidt onze nieuwe chauffeurs zodat ze naast de technische handelingen, ook leren wat het is om een échte OTT-chauffeur te zijn.

De goede richting naar groen

Investeren in de lange termijn heeft niet alleen betrekking op onze relatie met u, maar ook die met het milieu. We zijn ons ervan bewust dat we in een sector actief zijn die grote impact heeft op het milieu. Om u ook in de toekomst van dienst te kunnen blijven doen wij er alles aan om deze impact zoveel mogelijk te beperken. Een mooi voorbeeld is het initiatief in het gebruik van 'Neste my Renewable Diesel'. Hiermee worden onze transporten voor 90% CO2-neutraal uitgevoerd.