Simpelweg de goede richting

Dit klinkt voor de hand liggend als het gaat over een transport bedrijf, maar voor ons betekent het meer. Wij geloven dat de goede richting niet alleen gaat over de service die we aan u verlenen en het geld dat we daarmee verdienen...

Onze mensen

...Het gaat om de mensen die een onderdeel zijn van ons team en zich elke dag voor 100% inzetten voor u als klant, voor hun gezinnen en OTT als werkgever. Dat wij kunnen bijdragen aan hun ontwikkeling en er alles aan kunnen doen dat ze elke dag met plezier naar hun werk gaan en veilig weer thuis komen.

Het milieu

...Het gaat om het milieu en onze leefomgeving. We zijn ons ervan bewust dat we niet in ons eentje de gehele transport sector duurzaam kunnen maken. Maar we kunnen er wel alles aan doen om ons steentje bij te dragen in 'de goede richting'.

De medemens en omgeving

...En natuurlijk gaat het om onze medemens en omgeving. Soms hebben mensen hulp nodig, een extra duwtje in 'de goede richting'. Wij zijn ons er als bedrijf van bewust dat we met de middelen die we hebben, een belangrijke rol kunnen spelen en nemen hier graag onze verantwoordelijkheid in.

De historie van OTT

Deze kernwaarden bepalen sinds de oprichting hoe OTT handelt. Jan den Ouden is in 1991 voor zichzelf op de vrachtwagen begonnen, maar kon al snel de grote vraag niet meer alleen aan. Het aantal opdrachtgevers breidde zich steeds verder uit en daarmee ook het aantal vrachtwagens, opleggers en medewerkers.

In 1997 kwam zoon Arie den Ouden in dienst, die inmiddels leiding geeft aan de werkplaats. Zoon Jan Peter kwam in 1999 in dienst en is inmiddels verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering. Tot slot kwam ook zoon Gerard in 2007 in dienst en heeft nu inmiddels de leiding over Storage & Blending.

Doordat zowel de oprichter, als zijn drie zoons actief zijn door het gehele bedrijf, zitten de kernwaarden bijna vanzelfsprekend verweven in alles wat OTT doet.